LEGE, PRACTICATA DIFERIT

Paunescu & Asociatii este o firmă de avocatură care pretuieste in egala masura, atat valoarea avocatilor din echipa sa, precum si valoarea clienților săi.

Nu percepem tarif orar. Nu va taxăm atunci când raspundem la telefon sau vă trimitem un e-mail. Nu vă taxăm suplimentar atunci cand ne deplasam in alte orase pentru dumneavoastra. Toate acestea lucruri ne-ar indeparta de la valoarea reală a ceea ce noi facem. Noi investim în relații pe termen lung cu clienții noștri (cu unii aceasta relatie a inceput acum 20 ani) și punem pret pe serviciile noastre.

Avem multe de oferit și vi le oferim într-un mod practic, ceea ce inseamna costuri reduse si calitate superioara a serviciului juridic. Acestea reprezinta o mica parte din ceea ce diferențiaza Paunescu & Asociații de alte firme de avocatura.

Restul diferentierii este realizata de avocații care lucreaza in echipa noastra.



  • Absolut orice aspect legat de infiintarea si modificarea societatilor, persoanelor fizice autorizate sau intreprinderile individuale, isi gasesc rezolvare apeland la noi.

  • Infiintam rapid asociatii de proprietari, asociatii si fundatii, onorarii minime.

  • Va putem ajuta in domenii privind obtinerea/anularea autorizatiilor de construire, documentatii de urbanism, plan urbanistic zonal etc., constructii edificate fara respectarea regulilor urbanistice. Suntem aici pentru a va ajuta!

  • Divort rapid, civilizat si fara batai de cap, totul la costuri minime. Cabinetul nostru ofera clientilor un avocat dedicat numai pe problematica de divorturi, partaj, divort cu copii, divort in strainatate, incredintare minori si in general tot ceea ce tine de dreptul familiei. Daca ai divortat in strainatate,te ajutam sa obtii recunoasterea hotararii in Romania pentru ca aceasta sa poata produce efecte pe teritoriul tarii.

  • In cazul in care aveti nevoie urgent de un avocat pentru o problema din domeniul dreptului penal, nu ezitati sa ne contactati la numarul
    0744 523 537.

  • Punem la dispozitia dumneavostra posibilitatea stabilirii temporare a sediului social la cabinetul avocatuluisi de asemenea serviciile conexe precum receptionarea corespondentei si redirectionarea catre dumneavoastra in cel mai scurt timp. Solicita o oferta personalizata!

  • Daca stapaniti un teren sau un imobil de mai bine de 30 de ani si totusi nu aveti acte pe acesta, trebuie sa stiti ca solutia, pentru a intra in legalitate, este sa demarati un proces de uzucapiune in vederea obtinerii unui titlu de proprietate. Daca stapaniti imobilul chiar si de numai 10 ani dar aveti un just titlu si posedati ca un adevarat proprietar, solutia este aceeasi. Daca ati construit un imobil pe terenul altei persoane, pe un teren unde nu sunteti proprietar, solutia este sa demarati un proces de accesiune imobiliara in vederea obtinerii unui titlu de proprietate. Onorariile pentru aceste procese difera in functie de complexitatea cauzei. Solicita o oferta personalizata!

 
 

© Copyright 2022 - Paunescu & Asociatii advertising by Creative Concepts Advertising