AVETI TIMP SUFICIENT?
PENTRU CA NOI AVEM RESURSELE.
Litigii si Executari silite

Ne ocupam de litigii la toate instantele, de la Înalta Curte pana la cea mai mica judecatorie sau tribunal, atat pentru persoane fizice, cat si juridice.

Suntem constienti ca nimeni nu alege calea judiciara doar pentru distracție. De multe ori litigiile sunt inevitabile, in tot cazul insa, ele sunt neproductive, foarte scumpe și reprezinta o pierdere incredibilă de timp și energie.

Cum putem face experiența litigioasa mai putin îngrozitoare? Credem noi ca acest lucru poate fi realizat numai punand accentul pe solutionarea amiabila in detrimentul celei judiciare. Mulți avocati recomanda direct litigiul; noi insa vedem litigiul drept ultima soluție.

Inca din 1997, echipa noastră are o experiență extrem de vasta in fata instantelor de judecata. Știm cum funcționează sistemul și cum să îl folosim cel mai bine in avantajul dumneavostra.

Din partea noastra veti primi sfaturi clare și precise despre sansele pe care le aveti in orice problema juridica; vom initia in numele dumneavoastra negocieri directe, medieri sau orice altă metodă alternativă de soluționare a neintelegerilor, iar daca litigiul este inevitabil, abia atunci il vom incepe.

Pe langa clasicele litigii generate de raspunderile civile, apararea dreptului de proprietate, recuperarea creantelor sau orice litigiu din domeniul dreptului familiei (divort, pensie de intretinere, autoritate parinteasca, program de vizita, partaj), lasati-va indrumati de noi in procesele cu bancile sau in negocierile pentru acordarea de daune ca urmare a intarzierilor avioanelor sau accidentelor rutiere.

Am putea scrie o carte in care sa includem varietatea litigiilor in care va putem ajuta, insa va lasam imaginatia sa lucreze si va invitam sa va adresati in mod direct noua pentru gasirea unei solutiei avantajoase. Un plus al firmei noastre este faptul ca in cazul recuperarilor de creante si a daunelor ca urmare a intarzierilor avioanelor sau accidentelor rutiere, percepem doar onorariu de succes, adica plata la rezultat!

Drept civil

Constituirea, exercitarea, apărarea drepturilor reale, publicitate imobiliară, obligaţii civile, contracte civile şi drepturi succesorale, raspunderea civila contractuala si delictuala, dreptul familiei, recuperarea proprietăţilor naţionalizate în perioada comunistă si lista poate continua asa la nesfarsit.

Cert este faptul ca noi va oferim în domeniul dreptului civil servicii de calitate superioara. Avem peste 20 de ani de activitate in spate si clienti care dateaza tot de atunci.

Echipa noastră se ocupă de toate procedurile privind proprietatile clienților noștri. Avem experiența și placerea de a ne ocupa de obținerea documentelor necesare pentru a rezolva orice problemă privind proprietățile clientilor nostri. Vă putem oferi sfaturi punctuale și la obiect privind problemele proprietatilor pentru că am parcurs aceste demersuri de mai multe ori înainte.

Dreptul Muncii si Pensii

Contracte de muncă, premii, acorduri, discriminare, intimidare, hărțuire, concediere, litigii generate de calculul corect al pensiei.

Relațiile la locul de muncă reprezintă un domeniu dificil, guvernat de legislație supusă unor schimbări constante. Legislatia poate fi un câmp minat și aveți nevoie de sprijin de la cei care o pot rastalmaci. Echipa noastră petrece mult timp vorbind cu clienții noștri și ajutându-vă să rămâneți de partea legii prin aplicarea legislaţiei specifice legate de drepturile şi obligaţiile angajaţilor şi angajatorilor, regulament de ordine interioară, protecţia muncii.

Va oferim consiliere cu privire la toate aspectele legate de dreptul muncii și pensii, precum si litigiile în toate instanțele și tribunalele - facem totul pentru clienți, inclusiv medierea conflictelor de muncă, pregătirea documentelor şi asistenţa în cadrul comisiilor disciplinare, pregătirea deciziilor de imputare şi a angajamentelor de plată, a deciziilor privind desfacerea contractelor individuale de muncă, precum si contestatiile impotriva deciziilor de pensionare.

Obțineți acces ușor, timpi de răspuns foarte rapizi, sfaturi scurte, practice și ușor de înțeles.

Dreptul Societatilor si al Profesionistilor

Echipa noastră a acumulat o bogată experiență în dreptul profesioniștilor și al societăților, oferind asistență juridică completă societăților cu care a colaborat, începând chiar cu infiintarea lor, prin redactarea actelor constitutive, a hotărârilor organelor de conducere și sfârșind cu consilierea acestora în procedurile de dizolvare.

Dreptul societatilor se referă la nevoile juridice operaționale zilnice ale unui client corporativ. Este esența afacerii dvs. și servirea ei se întâmplă, de asemenea, să fie nucleul nostru.

Aceasta înseamnă redactarea, revizuirea și negocierea contractelor de varietate infinită; consilierea cu privire la aspectele juridice ale deciziilor comerciale mari și mici; ne asiguram că respectați toate legile și reglementările care guvernează afacerea dvs.; vă îndrumăm și vă ajutăm să vă gestionați riscurile juridice cu mult înainte de a vă expune riscurilor.

Am asistat deasemenea profesionistii in derularea procedurilor legale de înregistrare şi anulare a înregistrării mărcilor si a invenţiilor.

Echipa noastră este rapidă, receptivă, pragmatică și încântătoare. Te vei întreba cum ai supraviețuit înainte să ne cunoști.

Drept penal

Echipa noastră s-a ocupat de dosare penale complexe, oferind clienților noștri asistență juridică și reprezentare specializată atât în faza de urmărire penală, cât și în faza de judecată. Am reprezentat atât persoane fizice, cât și persone juridice în cazuri de evaziune fiscală, spălare de bani, înșelăciune, gestiune frauduloasă, abuz în serviciu sau neglijență în serviciu, precum și alte infracțiuni economice.

În desfăşurarea activităţilor întreprinse de Păunescu & Asociatii în domeniul dreptului penal şi în toate celelalte domenii, se acordă o importanţă majoră principiilor confidenţialităţii si a secretului profesional. • Absolut orice aspect legat de infiintarea si modificarea societatilor, persoanelor fizice autorizate sau intreprinderile individuale, isi gasesc rezolvare apeland la noi.

 • Infiintam rapid asociatii de proprietari, asociatii si fundatii, onorarii minime.

 • Va putem ajuta in domenii privind obtinerea/anularea autorizatiilor de construire, documentatii de urbanism, plan urbanistic zonal etc., constructii edificate fara respectarea regulilor urbanistice. Suntem aici pentru a va ajuta!

 • Divort rapid, civilizat si fara batai de cap, totul la costuri minime. Cabinetul nostru ofera clientilor un avocat dedicat numai pe problematica de divorturi, partaj, divort cu copii, divort in strainatate, incredintare minori si in general tot ceea ce tine de dreptul familiei. Daca ai divortat in strainatate,te ajutam sa obtii recunoasterea hotararii in Romania pentru ca aceasta sa poata produce efecte pe teritoriul tarii.

 • In cazul in care avionul dumneavoastra a intarziat, puteti obtine daune de la compania cu care ati zburat. Onorariul pe care trebuie sa il achitati este de 35% la rezultat, adica dumneavoastra nu trebuie sa platiti nimic inainte, ci doar 35% din suma recuperata, la sfarsit, dupa incasarea despagubirilor.

 • In cazul in care aveti nevoie urgent de un avocat pentru o problema din domeniul dreptului penal, nu ezitati sa ne contactati la numarul
  0744 523 537.

 • Recuperare debite pe baza de onorariu de succes, perceput ca procent din sumele efectiv recuperate, la momentul recuperarii, adica plata la rezultat.Recuperare debite neincasate de la firme de asigurari. Recuperare creante de la stat, de la primarii sau orice alte institutii de stat. Onorariul estesituat intre 5% - 35%din suma recuperata, la sfarsit, dupa incasarea debitului.

 • Punem la dispozitia dumneavostra posibilitatea stabilirii temporare a sediului social la cabinetul avocatuluisi de asemenea serviciile conexe precum receptionarea corespondentei si redirectionarea catre dumneavoastra in cel mai scurt timp. Solicita o oferta personalizata!

 • Daca stapaniti un teren sau un imobil de mai bine de 30 de ani si totusi nu aveti acte pe acesta, trebuie sa stiti ca solutia, pentru a intra in legalitate, este sa demarati un proces de uzucapiune in vederea obtinerii unui titlu de proprietate. Daca stapaniti imobilul chiar si de numai 10 ani dar aveti un just titlu si posedati ca un adevarat proprietar, solutia este aceeasi. Daca ati construit un imobil pe terenul altei persoane, pe un teren unde nu sunteti proprietar, solutia este sa demarati un proces de accesiune imobiliara in vederea obtinerii unui titlu de proprietate. Onorariile pentru aceste procese difera in functie de complexitatea cauzei. Solicita o oferta personalizata!

 
 

© Copyright 2022 - Paunescu & Asociatii advertising by Creative Concepts Advertising