Ei bine, ne gasiti in inima Bucureștiului, cartier Vatra Luminoasa, suna pentru o programare!

Str. Sica Alexandrescu 13, sector 2, Bucuresti
Email: office@paunescu-asociatii.ro
Telefon: +40 31 807 34 19
Fax: +40 31 807 34 19


Intrebari generale

Marinel Paunescu
Avocat coordonator
0744 523 537


Pentru engleză

Mariana Paunescu
Avocat asociat
0721 36 72 72


Te încurajăm să ne scrii pe e-mail-ul office@paunescu-asociatii.ro. Îți vom răspunde cu promptitudine și profesionalism, astfel încât să ai cunoștință de dispozițiile legale aplicabile și șansele de câștig ale cazului tău. Programul nostru este de luni până vineri, între orele 08.00 – 20.00, iar pentru urgențe îți stăm la dispoziție inclusiv în afara orelor de program. Trimite pe e-mail sau fax documentele pe care le detineti legat de speta dumneavoastra dupa care va vom anunta cand preluam dosarul. • Absolut orice aspect legat de infiintarea si modificarea societatilor, persoanelor fizice autorizate sau intreprinderile individuale, isi gasesc rezolvare apeland la noi.

 • Infiintam rapid asociatii de proprietari, asociatii si fundatii, onorarii minime.

 • Va putem ajuta in domenii privind obtinerea/anularea autorizatiilor de construire, documentatii de urbanism, plan urbanistic zonal etc., constructii edificate fara respectarea regulilor urbanistice. Suntem aici pentru a va ajuta!

 • Divort rapid, civilizat si fara batai de cap, totul la costuri minime. Cabinetul nostru ofera clientilor un avocat dedicat numai pe problematica de divorturi, partaj, divort cu copii, divort in strainatate, incredintare minori si in general tot ceea ce tine de dreptul familiei. Daca ai divortat in strainatate,te ajutam sa obtii recunoasterea hotararii in Romania pentru ca aceasta sa poata produce efecte pe teritoriul tarii.

 • In cazul in care avionul dumneavoastra a intarziat, puteti obtine daune de la compania cu care ati zburat. Onorariul pe care trebuie sa il achitati este de 35% la rezultat, adica dumneavoastra nu trebuie sa platiti nimic inainte, ci doar 35% din suma recuperata, la sfarsit, dupa incasarea despagubirilor.

 • In cazul in care aveti nevoie urgent de un avocat pentru o problema din domeniul dreptului penal, nu ezitati sa ne contactati la numarul
  0744 523 537.

 • Recuperare debite pe baza de onorariu de succes, perceput ca procent din sumele efectiv recuperate, la momentul recuperarii, adica plata la rezultat.Recuperare debite neincasate de la firme de asigurari. Recuperare creante de la stat, de la primarii sau orice alte institutii de stat. Onorariul estesituat intre 5% - 35%din suma recuperata, la sfarsit, dupa incasarea debitului.

 • Punem la dispozitia dumneavostra posibilitatea stabilirii temporare a sediului social la cabinetul avocatuluisi de asemenea serviciile conexe precum receptionarea corespondentei si redirectionarea catre dumneavoastra in cel mai scurt timp. Solicita o oferta personalizata!

 • Daca stapaniti un teren sau un imobil de mai bine de 30 de ani si totusi nu aveti acte pe acesta, trebuie sa stiti ca solutia, pentru a intra in legalitate, este sa demarati un proces de uzucapiune in vederea obtinerii unui titlu de proprietate. Daca stapaniti imobilul chiar si de numai 10 ani dar aveti un just titlu si posedati ca un adevarat proprietar, solutia este aceeasi. Daca ati construit un imobil pe terenul altei persoane, pe un teren unde nu sunteti proprietar, solutia este sa demarati un proces de accesiune imobiliara in vederea obtinerii unui titlu de proprietate. Onorariile pentru aceste procese difera in functie de complexitatea cauzei. Solicita o oferta personalizata!

 
 

© Copyright 2022 - Paunescu & Asociatii advertising by Creative Concepts Advertising